Бенитес планира да привлече Самуел Ето\'о

19:35
Бенитес планира да привлече Самуел Ето\'о
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес планира да привлече на "Анфийлд" голмайстора на лидера в Примера дивисион Барселона Самуел Ето\'о, съобщават медиите в Испания.

Продажбата на Роби Кийн на неговия бивш отбор Тотнъм освободи място за още един нападател в редиците на мърсисайдци, а Ето\'о изглежда повече от подходящ партньор на Фернандо Торес.

Камерунският футболист има договор с Барса до средата на 2010-а година, но Бенитес възнамерява да отправи оферта към каталунците още през идното лято, като се възползва от несигурното бъдеще на голмайстора на "Камп Ноу".

Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола може да се радели с Ето\'о в желанието си да привлече в звездната си селекция Франк Рибери от Байерн Мюнхен, а и вече подписа с бразилския нападател Кейрисон от Палмейрас.

От своя страна Рафаел Бенитес наскоро подписа нов договор с американските собственици на Ливърпул, който му дава пълна власт над трансферите на "Анфийлд", и той ще може да си позволи например 30 милиона евро за голмайстор като Ето\'о.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
10.04.2009 01:34

Да, да, да ... Дойде ли Самуел в отбора ставаме непобедими *devil*

Dragzila
30.03.2009 22:11

Ефекта на доминото пак може да удари! Ако Ето'о отиде в ливера Тевез отива в барса *thinking*

torres_220
30.03.2009 21:26

Мда , интересно ! Може и този трансфер да стане реалност , защото от каталунския тим заявиха , че през следващият сезон мислят да се освободят от Ето'о . Също така мисля , че Торес и Ето'о ще си партнират перфектно . Добре бъдеще очаква Рафа и неговите възпитаница , определено ! *smile*